Комплексът 2Fit by Boevski предлага високо ниво на обслужване.

2Fit by Boevski предлага:

- Зала оборудвана с най-новите уреди;

- Аеробна зала;

- Различни масажи и козметични процедури;

- Релакс зона;

- Солариум;

- Фризьорски салон;

- Боксова зала;

- Fitvibe;

- Самостоятелна зала за колоездене;

- Персонални тренировки с квалифициран инструктор;

- Изготвяне на лични тренировъчни програми и хранителни режими;

С закупуване на членска карта участвате в специална програма - “Спечелете здраве и спестете пари”.

fitness equipments

Интервю с Гълъбин Боевски на откриването на "2Fit by Boevski"

Намираме се в The Mall, пред Вашия нов фитнес “2fit by Boevski”, който току-що отвори врати. Виждам че сте превъзбуден!?

Да, малко. Имаше леко напрежение в организацията на партито през изминалите няколко дни, а сега когато виждам резултата и чувам отзвуците на хората, се успокоих и настроението ми се обърна на 180?. Подготвяхме се и за първите ни клиенти, което допълнително нажежи обстановката. Преди малко ми съобщиха за няколко нови членове, което е страхотен знак че сме си свършили работата.

Защо решихте да отворите нов бизнес по време на криза? В такива моменти дори хазартните съоръжения които предлагат най-добрите онлайн казино игри изпитват финансови затруднения? Всички се оплакват а вие се разраствате?

Така ли изглежда отстрани? Ако наистина е така, поне съм сигурен че за пореден път няма да се намери никой, който може да каже: „Гълъбин не умее да приема предизвикателства”. Усмивка. Няма да ви лъжа че проекта започна много преди да се усетят промени в бизнеса у нас. Освен че „2fit” е продължение и нова класа на досегашния ми бизнес, представлява и внедряване в нашия пазар на най-актуалните световни тенденции на фитнес и спортните услуги. Надявам се след това, което видяхте вътре, сте съгласни с мен!

Фитнеса е наистина страхотен! За да не ви питам директно колко струва едно посещение, кажете ми, как намирате цената спрямо останалите на пазара?

Да живееш здравословен начин на живот в България все още е достъпно за по-голямата част от хората. Въпреки това, всеки определя сам приоритетите си. Затова сме се постарали да направим пакетни цени и да обвържем някои услуги, така че клиентите ни да извлекат максимални ползи от това, което предлагаме, на значително по-ниска цена. Общо взето, в България, няма да намерите по-достъпен фитнес от този клас.

Значи очаквате много клиенти. Не се ли притеснявате от сезонността на този тип услуги. Имам предвид че се наблюдава голям интерес в началото и после затишие?

Е, причините за това може да са много. Може някой да не отговори на очакванията на клиентите или пък да занижи качеството на услугите. След като това е моя „втори опит”, след първи успешен, не смятам че ще допуснем която и да е от тези грешки. Винаги съм подбирал екипа си от групата на най-добрите. А що се отнася за броя на клиентите, сами виждате че фитнеса е доста голям. Не смята?? че може да си пречим вътре, пък и няма да го позволя. Усмивка. За другото, да, прави сте, като всяко ново място, всеки иска поне да посети и да усети разликите с това, с което е свикнал. Аз нямам притеснения че на хората няма да им хареса, напротив, даже смятам да спомогна за развитието на „клубната” фитнес култура в България.

Какво имате предвид под „клубна” култура?

Имам предвид че ще се концентрираме към максимално „глезене” на нашите лоялни клиенти. Искам те да се чувстват добре, да са неразделна част от фитнеса, да са като у дома си и да са постоянно мотивирани за постигане на все по-добри резултати. Затова имаме и толкова много разнообразни стилове групови занимания. Фитнесът подкрепя и насърчава практикуването на вякакви видове спортна дейност, но заведението не е място за хазарт и на неговата територия няма да намерите подробна информация за ефбет или други подобни сайтове.

Навсякъде по света, мястото на което спортуваме представлява общество и среда, не по-малко важна от служебната или домашната. Когато прекарваш достатъчно време на едно място, нормално е да го приемаш като свое. Също, стила и дизайна на фитнеса са „нестандартни”. Този фитнес е различен от всички други. Искам хората, които идват при нас да избягат от своята сива или скучна реалност, да избягат от всички дразнители и да се концентрират над себе си.

Чудесно! Благодаря ви за откровението и отделеното време. Няма да ви задържаме повече за да се върнете към гостите си. Желаем ви успех! И аз благодаря. Заповядайте отново и този път за да спортувате и релаксирате с нас!

fitness girl

Спортно здраве

Контрол над кортизола:

Научете се да контролирате нивата на хормона, който можe да „изяде” мускулите ви Тренирате, тренирате пък не виждате по-висока дефиниця на мускула! Коремната мазнина не изчезва? Чувствате ли се изморени, с болки, изтощени или раздразнителни? Това може да са признаци че нивата на кортизол във вашия организъм за завишени. Кортизола е катаболен хормон и се нарича още хормон на стреса.

Високите нива на кортизол могат да променят състоянието на тялото от анаболно (изграждащо) в катаболно (разграждащо) състояние. Когато нивата на кортизол са високи той подпомага натрупването на мазнини особено в коремната област. Някой учени смятат че причината мъжете да имат „бирени коремчета” не се дължи изцяло на диетата, а именно, защото водят стресиран и непълноценен начин на живот. Този хормон повлиява с обратния ефект върху мускулите ви, спрямо този на тестостерона. Докато тестостерона гради мускулна маса, завишения кортизол я изяжда. Когато нивата на тестостерона намалеят, вие не само губите мускулна маса и не можете да възстановявате правилно от тренировките, но това дава воля на естрогена да ви повлиява повече. Не бива да забравяме че естрогена е тясно свързан със процеса на задържане на вода в организъма, така че колкото и да се опитвате, няма как да намалите мазнините и да изглеждате стройно и изчистено. Видно е че проблема с високите нива на кортизол вреди както на мъжете, така и на жените. Изяждането на мускулите от строгите диети (нищо че временно сваля килограмите) може да доведе до необратими или трудно поправими последици.

Но какво кара организъма ни да отделя повече кортизол? Причините са много. Освен стреса, на който сме подложени в изпълнението на ежедневните ни задължения, самите тренировки (ако са неразумно натоварващи) могат да завишат нивата на безпощадния хормон, защото организъма е поставен на излишен и както се вижда непродуктивен натиск. Затова, не тренирайте всеки ден! Ако считате че е необходимо, редувайте кардио в един ден и на другия тренирайте с тежести (фитнес) или стречинг, разходка и т.н. Ако пък сте само фитнес маниаци, то не натоварвайте едни и същи групи мускули всеки ден. Редувайте и подбирайте упражненията така че да натоварвате няколко стави едновременно. Много е важно да приемате добре премерена храна след тренировка. Това ще ви помогне да „запалите” възстановителния процес и да занижи производството на кортизо??. Трябват ви протеини, въглехидрати и амино-киселини така че да накарате тялото ви да произвежда инсулин, който автоматично подтиска производството на кортизол. Важно е и да не прекалявате с продължителността на тренировката. Не надхвърляйте себе си всеки път, защото в дългосрочен план, това ще доведе до даже противоположни резултати. Начина на хранене е също от голямо значение.

Независимо от калорийния състав на храната ви, колкото по-често се храните, толкова по-ниско ще е производството на кортизол, а възстановяването на тъканите, по-контролирано. Старайте се да се храните около 6 пъти на ден, независимо в коя тренировъчна фаза се намирате. Витамините, които се абсорбират от храните са най-добри, но приемането на обикновената препоръчителна доза Витамин C спомага за избягване на ефекта на свободните радикали, които се освобождават при тренировки и нараняват мускулите. Когато това се случва нивата на кортизол стават още по-високи. Въпреки че се отрича от някой специалисти, има доказани научни иследвания, които показват че приемането на глутамин увеличава хормона на растежа и намалява катаболитните ефекти на кортизола. Обърнете внимание че атлетите имат нужда от повече глутамин от останалите хора. Каквото и да правите, както и да го правите, старайте се да елиминирайте всеки стрес-фактор в живота си, стига това да не ви причинява още повече стрес!

 

 

© 2FIT by Boevski - Информационен уебсайт. Всички права запазени.